Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Diyarbakır´ın önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim öğretim yılında il ikinciliği(Futbol Turnuvası) 2012-2013 Eğitim öğretim yılında ilüçüncülüğü (Masa Tenisi)

Saatler: 08:40-14:50
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Normal eğitim olup 14 şube bulunmaktadır.

WEB - https://cinarataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YEŞİL MAH. ALİ EMİRİ CAD. ÇINAR ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO 2B ÇINAR / DİYARBAKIR

Yerleşim Yeri - İlçe

Ulaşım Şehiriçi otobüs veya minübüs ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezi, il merkezine 30 km dir.